RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Agentul arestat pentru ca a facut sex in masina politiei nu scapa de catuse

Daniel Marian Avarvarei, de 29 ani, agent de politie la Miroslovesti, a cerut judecatorilor de la Curtea de Apel Iasi sa fie pus in libertate. Acesta a fost arestat initial pentru 29 de zile de magistratii de la Tribunalul Iasi, insa a declarat recurs la Curtea de Apel Iasi in speranta ca va fi lasat sa plece acasa. Ieri, magistratii de la aceasta instanta i-au respins recursul si au decis sa ramana in continuare in spatele gratiilor.

Avarvarei este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu niste fete exploatate sexual chiar in autoturismul politiei. Agentul abia astepta sa ajunga la munca, pentru a intretine relatii sexuale cu fetele care erau obligate sa se prostitueze. In fata anchetatorilor, Avarvarei a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu victimele din acest dosar si stia ca au 14 ani. “Mi-a spus ca este in clasa a XI-a. Nu parea a fi de 14 ani. Am intretinut relatii sexuale cu ea in autoturismul BMW care apartine lui Radu Craciun. Nu am platit niciun leu pentru serviciile sexuale prestate de aceasta”, a declarat politistul la audieri. “Eram imbracat in uniforma de politist, atunci cand am intretinut relatii sexuale cu fata, dar nu am stiut ca este exploatata”, a completat agentul. Avarvarei a fost arestat alaturi de inca patru persoane, care se ocupau cu adevarat de exploatarea fetelor. Victimele aveau varste cuprinse intre 14 si 16 ani. Procurorii sustin ca liderul retelei este Constantin Radu Craciun, de 26 ani, din Valea Seaca.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Elevele din Ruginoasa care au găsit un portofel și l-au înapoiat vor primi plachete în semn de recunoaștere de la IPJ Iași

Teona Gherasim

Tânără în vârstă de 15 ani, din Târgu Frumos, dispărută

Iulia Huțanu

Accident rutier pe E 85. Un bărbat a decedat, altul a fost grav rănit

Redacția
Încarcă...