NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Agenția de Dezvoltare Nord-Est a dat avizul final pe proiectul de creștere a eficienței energetice la școala ”Iordache Cantacuzino”

Administrația locală a primit vești bune de la Agenția de Dezvoltare Nord -Est cu privire la implementarea proiectului de eficientizare energetică a școlii ”Iordache Cantacuzino”. Instituția menționată a emis un aviz pozitiv cu privire la suplimentarea lucrărilor de execuție, în valoare de 1,8 milioane de lei, iar municipalitatea va putea demara lucrările cel mai probabil în primăvarea anului următor.

Din banii europeni vor fi decontate lucrările inițiale în valoare de 2,8 milioane de lei, iar lucrările suplimentare ce au ca scop obținerea autorizației împotriva incendiilor și a căror valoare este de 1,8 milioane de lei vor fi suportate de la bugetul local. Nu este însă exclus ca și această sumă să fie decontată din bani europeni, însă deocamdată lucrurile nu sunt clare.

Primăria a contractat serviciile de execuție pentru primele lucrări în urma unei licitațiii publice și urmează să scoată la licitație și executarea lucrărilor din lotul al doilea. Termenul limită de implementare a proiectului este anul 2022, iar în cazul în care cursurile vor fi reluate anul viitor, elevii vor fi mutați în clădirea fostei școli „Ion Creangă”.

  
Advertisements

Related posts

Gazon de 70.000 lei montat în centrul municipiului Pașcani! Mii de flori vor fi plantate în zilele următoare!

Răzvan Grecu

Comuna Stolniceni-Prăjescu investeşte aproape un milion de euro în refacerea drumurilor din localitate

Redacția

Sfaturi pentru şoferi! Un nou val de ninsori va cuprinde întreaga țară

Redacția
Încarcă...