RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Agent de pază al Liceului Tehnologic ”Mihai Busuioc” agresat de un elev aflat în stare ebrietate

Un nou scandal în curtea Liceului Tehnologic ”Mihai Busuioc” din zona vale, acolo unde la începutul lunii un fost elev a ținut morțiș să intre în școală deși el nu mai avea ce căuta la unitatea cu pricina. De data aceasta un elev al unității a provocat un scandal imens, după ce a vrut să intre sub influența băuturilor alcoolice la orele de curs.

 

Dimitrie Fedeleș, de 19 ani, elev în clasa a XI a, a băut mai multe pahare de alcool, la un bar de pe Esplanadă, iar mai apoi a vrut să meargă la ore. Agentul de pază a școlii, când l-a văzut în ce stare este, i-a interzis accesul în unitate. În acel moment, Dimitrie Fedeleș a început scandalul. El s-a năpustit cu pumnii și picioarele asupra agentului de pază. Omul ne-a povestit că a reușit cu greu să îl imobilizeze și să cheme poliția.

  

La fața locului a sosit un echipaj al Poliției Locale care l-a amendat pe tânăr cu suma de 200 lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Incidentul s-a petrecut miercuri, 16 octombrie.

Tânărul nu s-a oprit aici. Câteva ore mai târziu, a fost depistat din nou de agenții Poliției Locale consumând băuturi alcoolice pe strada 22 Decembrie. Pentru această faptă a fost amendat cu 500 de lei. 

Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut

Related posts

Sezonul strugurilor, recoltă bună de amenzi

Răzvan Grecu

Atenție, șoferi! Cresc amenzile și apar noi sancțiuni

Redacția

Bărbat din Todirești găsit spânzurat în casa părinților

Oana Cordoneanu
Încarcă...