RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un deținut care a evadat a fost prins în zona Gării din Târgu Frumos

Un detinut, aflat la munca pe santierul din curtea Mitropolitiei, a evadat in aceasta dimineata. Barbatul, din Bacau, incarcerat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, ispasea o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare pentru furt, in regim deschis, ceea ce ii permitea sa lucreze in afara unitatii de detentie.

Detinutul, Boghean Irinel Vasile , iesit la munca, la punctul de lucru, a profitat de lipsa de atentie a supraveghetorilor, si, intre 8:30 si 9:00 a disparut. Agentii de la Penitenciar si cei de la politie au scotocit orasul in cautarea lui.

 In vederea capturarii detinutului au fost dispuse masuri specifice in astfel de situatii alarmarea personalului, trimiterea de urgenta a mai multor echipe de cautare formate din personalul unitatii, precum si cooperarea cu Inspectoratul Judetean de Politie Iasi, Politia de Frontiera Iasi si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Iasi.

  

 La patru ore dupa ce a disparut, detinutul a fost gasit in zona Garii din Targu Frumos. Potrivit politistilor ieseni, barbatul si-a schimbat articolele vestimentare, avand un alt fes si o alta haina. Se pare ca a fost coborat din tren de controlor, pentru ca nu avea bilet, apoi a mers pe strada din fata Garii si a incercat sa prinda o masina de ocazie. Nici un sofer nu i-a acordat atentie, apoi acesta a pornit inapoi spre Gara, cu intentia de a se urca in alt tren. Politistii care au impanzit zona l-au gasit printre blocurile din apropierea Garii.

sursa www.bzi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Betonieră furată și câini omorâți la Gîștești. Autorii sunt cunoscuți, dar audierea lor este amânată!

Marius Parteni

Amenzile de circulaţie vor fi majorate de la 1 ianuarie

Redacția

Un camion a lovit mortal pe trecerea de pietoni, la Balş, o femeie în vârstă de 48 de ani

Redacția
Încarcă...