NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Afacere de mare succes la Pașcani

O firma din Pascani, lider pe un segment de piata, a ajuns sa exporte in acest an produse in valoare de peste 30 de milioane de euro. Succesul se datoreaza in mare masura inovatiei, iar acest atu i-a atras colaborarea cu prestigioasa firma Ferrari.

Pentru persoana care conduce societatea, succesul nu tine de obtinerea de multi bani, ci de realizarea unui vis. Prezenta in Emisiunea “Intalnirea de afaceri”, Doina Cepalis a dezvaluit cateva planuri de viitor ale firmei pe care o conduce.

“Ne gandim la cateva fuziuni, cu alte companii ca sa crestem. Ne gandim la contractari de noi piete, ne ducem si spre zone foarte indepartate ale lumii, vom dezvolta niste puncte de business in alte tari”, a spus patronal firmeu Te-Rox, Doina Cepalis.

Firma pe care o conduce Doina Cepalis este producator de scaune auto si centuri de siguranta pentru copii. S-a dezvoltat mult in domeniul online, iar acum se cauta solutii pentru a nu mai importa componentele acestor produse.

“Cautam solutii sa nu mai importam din Italia, din China si sa dezvoltam piete si am investit noi sa sptijinim companii din Iasi, companii din jurul Moldovei”, a mai spus Doina Cepalis.

Doina Cepalis a povestit despre experientele si intalnirile cu marii proiducatori de automobile.

“A fost intalnirea cu cei din grupul Ferrari, a fost o intalnire de inalta tinuta, oameni care tin la imagine, pentru mine a fost extrem de impresionant, m-am simtit foarte impresionata si am fost foarte emotionata, credeam ca n-o sa fac fata, ca totul e mare, se desfasoara intalnirile intr-o sala mare, totul e impunator, ei sunt impozanti”.

In topul celor mai bogati ieseni, Doina Cepalis ocupa locul 9, cu o avere estimata la 9 milioane de euro.

sursa www.telem.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Reduceri de 10% astăzi la Vladimir Outlet and Home Decor (P)

Teona Gherasim

Proinvest Group a creat o parcare modulară, unică în România

Redacția

Acţiunile Siretul Paşcani cresc pentru a doua zi cu peste 10%

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site