RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Admiterea la doctorat nu mai este condiționată de domeniul de absolvire

Din acest an, înscrierea la concursul de admitere la studii universitare de doctorat nu mai este condiționată de domeniul în care a fost dobândită diploma de licență sau de master. De asemenea, media minimă de admitere este 7 (șapte). Până în acest an, un candidat trebuia să obțină mimim media opt pentru a fi admis la doctorat.

 

 

  

La Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, admiterea la doctorat în acest an  va avea loc în luna septembrie, candidații având posibilitatea de a se înscrie în perioada 1-9 septembrie, rezultatele urmând a fi afișate pe 20 septembrie 2017.

Persoanele interesate să urmeze un doctorat la prima universitate a României pot opta pentru unul dintre cele 26 de domeniile: Matematică, Informatică, Fizică, Chimie, Biologie, Geografie, Geologie, Știința mediului, Istorie, Filosofie, Științe ale Comunicării, Sociologie, Științe politice, Psihologie, Științe ale educației, Drept, Filologie, Contabilitate, Cibernetică și Statistică, Economie, Finanțe, Management, Marketing, Economie și afaceri internaționale, Informatică economică, Teologie.

Taxele de înscriere la admitere sunt cuprinse între 50 și 300 de lei, iar taxele de școlarizare pentru anul universitar 2017-2018 se încadrează între 5000 și 6000 de lei.

Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iaşi

Related posts

Majorări salariale importante pentru personalul nedidactic

Redacția

Profesorii vor fi obligați să declare dacă fac meditații cu elevii de la clasă

Redacția

Colegiul „Sadoveanu”: Experiențele elevilor din proiectele Erasmus+, împărtășite printr-un podcast

Redacția
Încarcă...