NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Acustic Project te invită la concert!

      

                Duminică, 24 martie ora  17:00 în sala de spectacole a Casei Municipale de Cultură, Mihail Sadoveanu din Pașcani, ai șansa să asculți artiști ce au pus suflet, pasiune și multă muncă pentru un concert extraordinar. Lasă-te purtat de acordurile melodiilor muzicienilor consacrați precum Eric Clapton, Sting, Bon Jovi și mulți alții.

  

 

                Ce este Acustic Project și ce reprezintă? Tânărul pășcănean Alexandru Slătinaru a pus bazele acestui recital care unește generații de instrumentiști și soliști. Astfel, componența trupei e definită de: Vasile Grosu – tobe, Mihai Iftime – chitară bas, Daniel Ivan – chitară acustică, Mihai Șipoteanu – chitară acustică, Daniel Lazăr – solist, Maria Ojică, elevă a liceului de arte Octav Băncilă din Iași – solistă.

Advertisements

                „Ideea a venit ca urmare a faptului că oamenii au nevoie de muzică. Și o muzică pentru toate vârstele e întotdeauna binevenită. De aceea, am reorchestrat melodii rock, blues sau pop, astfel încât sunetul să fie cât mai plăcut urechii și am lăsat pentru moment agresivitatea rockului în virtutea instrumentelor acustice! Ne-am bucurat de sprijinul angajaților Casei de Cultură din Pașcani și dorim sa vedem acest spectacol finalizat cu success. ”

                O surpriză deosebită pentru publicul din Pașcani o reprezintă apariția pe scenă a indrăgitei actrițe Lorena Luchian! Tânăra artistă, cunoscută publicului pentru numeroasele apariții televizate, va avea un recital in cadrul concertului.  Prețul unui bilet este de 20 de lei.

Advertisements


 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

3 sfaturi pentru a-ți face rujul să reziste mai mult

Redacția

Gina Pistol este în doliu. Iubita lui Smiley a pierdut una dintre cele mai dragi persoane

Redacția

Vedetă de televiziune la un party organizat într-un club din Pașcani (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site