NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Actualul viceprimar va deveni consilierul personal al primarului Pantazi

Primele mutări în echipa noului primar al municipiului au fost discutate. Vasile Axinte, actualul viceprimar nu părăsește viața administrativă, după ce va fi investit noul Consiliu Local. Cel puțin pentru o vreme, după cum a afirmat el astăzi. Cristian Menegon urmează să preia funcția de purtător de cuvânt.

 

 

  

Axinte ar urma să preia un post în aparatul personal al primarului Dumitru Pantazi. El va fi consilier al edilului local. ”A fost o discuție. Cel mai probabil, pentru o perioadă scurtă de timp, voi accepta”, a spus Axinte, când a fost contact.

Actualul viceprimar s-a retras de pe lista pentru Consiliul Local, la câteva zile după lansarea candidaților care a avut loc în luna aprilie la Casa de Cultură. Potrivit unor informații, acesta vrea să candideze în toamnă pentru un post de deputat din partea PSD.

Un alt motiv pentru care rămâne în Primărie este acela de a-l familiariza cu viața administrativă pe noul viceprimar, Ovidiu Bejenariu. Prin această mutare, primarul își asigură și spatele. Pantazi va putea lipsi cât va dori din Primărie, problemele cetățenilor urmând a fi preluate de Axinte. 

Advertisements

Related posts

ApaVital s-a molipsit de la primar și cere listele cu semnăturile care au susținut proiectele inițiate de Ion Moțatu și Dumitru Popa pentru a le expertiza grafoscopic!

Răzvan Grecu

AVERTIZARE METEO! Ploi torenţiale în 27 de judeţe, inclusiv în Iaşi

Redacția

Viceprimarul Vasile Axinte desemnat de primar să amendeze pășcănenii care construiesc ilegal

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site