RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Activități de prevenire a consumului de droguri la Liceul “Miron Costin” și Scoala “I.Cantacuzino” (foto)

În săptămâna 1-5 aprilie s-au desfășurat activități de prevenire a consumului de droguri și alte substanțe cu efect psihoactiv sub îndrumarea Agenției Naționale Antidrog.

 La Liceul “Miron Costin”, pe 4 aprilie, clasele a VI a A și a VI a C au susținut o activitate în care au prezentat slide-uri despre tipurile de droguri, efectele lor, sursele de obținere, obiceiuri sănătoase, obiceiuri nesănătoase, filme care au prezentat personaje afectate de consumul de droguri, sfaturi care pot ajuta în prevenirea consumului de droguri și proiecte pe această temă.Activitatea a fost coordonată de prof. Bostan Cerasela.

La dezbaterea susținută de elevi au luat parte conducerea liceului, prof. Prodan Geanina și Agent Șef principal, Isticioaia Simona din cadrul Politiei Pascani.

În aceeași notă, la Scoala “I.Cantacuzino”, tot în cursul zilei de ieri ,consilieri de la Agenția Națională Antidrog au prezentat elevilor de la clasele a VII-a și a VIII-a informații și experiențe legate de consumul de substanțe interzise în cadrul campaniei “Consumul de droguri ne privește pe toți!”.

  

Liceul Teoretic “Miron Costin” Pașcani

Scoala Gimnaziala “Iordache Cantacuzino” Pascani

Related posts

Calendarul pentru Evaluarea Națională 2020, propus spre aprobare. Înscrierile încep pe 2 iunie

Redacția

Consiliul Național al Elevilor cere fiscalizarea meditațiilor

Redacția

Evaluarea naţională 2017: Proba la matematică, mai uşoară decât la simulări

Ema Roman
Încarcă...