NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Pășcănenii sunt așteptați la teatru

În perioada următoare, copiii și tinerii din Pașcani sunt așteptați la teatru, pentru a petrece timp de calitate în compania talentelor locale și nu numai.

Astfel, săptămâna următoare, marți și miercuri, Casa de Cultură oferă tuturor celor interesați, un spetacol organizat de către trupa de teatru PROMETEU. Este vorba despre o piesă de basm, intitulată „Deea- fecioara din lacrima cerbului”, și regizată de către Aliona Gâtlan. Spectacolul se va desfășura marți de la orele 10.00 și 11.30  și miercuri de la orele 9.30 și 11.00. Menționăm că programele de dimineață, atât pe 7 cât și pe 8 aprilie, sunt rezervate de elevii de la Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”, respectiv elevii de la Liceul „Miron Costin”. Celelalte sunt deschise tuturor celor care apreciză acest gen de activități. Prețul biletului este de 6 lei.

  

De asemenea, joi, 9 aprilie, începând cu ora 15.30, tot pe scena Casei de Cultură din Pașcani, va avea loc piesa de teatru „Conu’ Leonida, față cu reacțiunea”. Este vorba despre Teatrul Mihai Eminescu din Botosani, iar piesa se regăsește in programa școlară, fiind opera dramaturgului I.L. Caragiale.  La acest spectacol, prețul biletului este de 10 lei pentru elevi și 20 de lei pentru adulți. 

Tot la Casa de cultură, vineri, 3 aprilie, de la orele 17.00, va avea loc reprezentația trupelor „Fenomenalii”, „Fenomenalii Junior” și a trupei „Suflet și Mască”. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Sărbătoare mare astăzi: Întâmpinarea Domnului

Redacția

Târg de mărțișoare la Casa de Cultură

Răzvan Grecu

Răul se acoperă cu iubire

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site