RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acţiune în trafic de Florii. Amenzi pentru viteză şi consum de băuturi alcoolice

În ziua de 24.04.2016, între orele 03:00-07:00 şi 07:00-21:00, poliţiştii rutieri sin cadrul Poliţiei oraşului Tg.Frumos au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool şi al nerespectării regimului legal de viteză.

 

Au fost aplicate 39 sancţiuni contravenţionale, dintre care 26 pentru viteză, 4 pentru defecţiuni tehnice, 4 pentru nefolosirea luminilor, iar restul pentru alte abateri.

  

De exemplu, la ora 04:47 a fost depistat un bărbat de 61 ani, din oraşul Tg. Frumos în timp ce conducea o autoutilitară pe strada 22 Decembrie 1989, din localitatea Tg. Frumos, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 0,82 mg./l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

La ora 17.58 a fost depistat numitul un bărbat de 32 ani, dinmun. Iaşi, jud. Iaşi, în timp ce conducea un autoturism pe str. P. Rareş din oraşul Tg. Frumos cu viteză de 97 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 945 lei şi ca măsură complementară a fost i-au fost aplicate 6 puncte penalizare.

Comunicat de presă emis de IPJ Iaşi.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Un căruţaş beat şi-a băgat nevasta în spital după ce s-a izbit într-o maşină

Redacția

Produse expirate puse spre vânzare

Teona Gherasim

Zeci de sancțiuni aplicate de polițiștii din Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...