NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Acțiune educativ-preventivă la Miron Costin Pașcani

Elevii clasei a V-a de la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani au fost vizitați ieri de polițiști. Activitatea a avut ca scop creşterea gradului de informare a elevilor pentru reducerea riscului de victimizare şi de implicare în prevenirea infracţiunilor, în special a celor cu violenţă şi cu privire la factorii care le determină, răspunderea penală şi contravenţională.

 

“La data de 19 octombrie anul curent,  între orele 12:30-13:30, în cadrul Programului de Prevenire a Delincvenţei Juvenile şi a Victimizării Minorilor şi a Planului de acţiune privind prevenirea şi combaterea faptelor antisociale comise în incinta şi zona adiacentă unităţilor de învăţământ preuniversitar, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Paşcani au desfăşurat o activitate educativ-preventivă la Liceul Teoretic „Miron Costin” Paşcani. La activitate au participat 34 elevi ai clasei a V-a A şi dirigintele acestei clase”, conform IPJ Iași.

Advertisements

Related posts

A sunat clopoțelul pentru 7500 de elevi pășcăneni (FOTO)

Răzvan Grecu

Concurs de role la liceul Teoretic “Miron Costin”. 40 de elevi au fost premiați în cadrul evenimentului cu tematică rutieră, intitulat „Alege Viața”!

Teona Gherasim

Un profesor de la Liceul Tehnologic Cristești a participat la un proiect Comenius în Italia

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site