NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Acoperișuri în flăcări din cauza coșurilor de fum înfundate

Locuințele unor familii au avut de suferit în acest weekend din cauza coșurilor de fum înfundate. Acestea s-au aprins provocând pagube imprtante proprietarilor. Din fericire nici unul din aceste incidente nu s-au soldat cu victime omenești.

 

 Ultimul incendiu din cauza coșului de fum a avut loc în această dimineață în comuna Stolniceni-Prăjescu, la locuința lui Vasile Timofte. Proprietarul se afla în casă cu soția când a simțit fum. Când a văzut acoperișul arzând a sunat de urgență la Pompieri. Aceștia au intervenit și au stins focul.

  

 

Într-un alt caz, în comuna Hălăucești, paguba putea fi mai mare, dar acolo au intervenit pe lângă Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și cei voluntari din localitate. Casa Matildei Zăpodeanu are nevoie de reparații la acoperiș și tencuielile interioare.

 Mai norocoși au fost proprietarii unei case din Blăgești. Atunci când au simțit fum au sunat la Pompieri. Incendiul a fost imediat lichidat. Colonelul Sandu Vornicu face un apel la proprietarii de locuințe cu coșuri de fum să le verifice atent.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Agent de pază bănuit că a ajutat infractorii să fure cupru

Răzvan Grecu

Consultații oftalmologice gratuite la Primăria Pașcani

Răzvan Grecu

Iarnă în toată regula, în luna aprilie, în zona Pașcaniului (FOTO-VIDEO)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site