RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident rutier cu o victimă, la Târgu Frumos

Un eveniment rutier soldat cu o victimă în vârstă de 37 de ani, s-a petrecut în dimineaţa acestei zile, la Târgu Frumos. Conform poliţiştilor, vina i-a aparţinut unui bărbat de 71 de ani care nu a acordat prioritate de trecere într-o intersecţie, şi a lovit o maşină care circula regulamentar.

 

 

  

În urma impactului, ambele autoturisme au fost avariate, iar o femeie a fost rănită uşor, necesitând îngrijiri medicale, motiv pentru care a fost transportată la spitalul din Târgu Frumos

Poliţiştii sosiţi la locul accidentului au testat alcoolscopic cei doi şoferi, rezultatele fiind zero pentru amândoi. Se continuă cercetările  sub aspectul săvârşirii de vătămare corporală din culpă.

“Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 11.00, cu privire la un accident rutier care a avut loc în oraşul Tîrgu Frumos, pe strada Cuza Vodă. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că şoferul unui autoturism nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt auto, care se deplasa regulamentar. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea uşoară a unui pasager care a fost transportat la spital. Ambele vehicule au suferit avarii. Poliţiştii au testat alcoolscopic conducătorii auto, rezultatele fiind zero în ambele situaţii. Continuăm cercetările sub aspectul săvârşirii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Tribunalul Iași menține mandatul de arestare preventivă emis pe numele tâlharilor din Ruginoasa

Marius Parteni

A condus de mai multe ori fără permis şi a ajuns să fie căutat prin Interpol. Acum poate scăpa de închisoare cu „marea prescripţie”

Redacția

Polițistul anului la Iași și pe țară: Inspector principal de poliţie Ioniță Corneliu Petru, din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale– Compartimentul Pirotehnic

Redacția
Încarcă...