RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Șoferi depistați în trafic sub influența alcoolului, la Tătăruși și Todirești

Pericol public la volan, în trafic! Doi șoferi au fost depistați de polițiștii pășcăneni sub influența alcoolului.  

În noaptea de 3 spre 4 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au oprit pentru control, pe raza comunei Tătăruşi, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

  

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, iar cercetările continuă.

La data de 3 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au oprit pentru control, pe raza comunei Todireşti, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, din verificările efectuate a rezultat faptul că tânărul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările continuă.

Related posts

Bărbat din Todirești găsit spânzurat în casa părinților

Oana Cordoneanu

A crescut alarmant numarul minorilor infractori

Redacția

Incendiu de vegetație uscată la Todirești. Pompierii ieșeni vă aduc la cunoștință că arderea vegetației uscate este stric interzisă!

Redacția
Încarcă...