NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

A fost făcută recepția lucrărilor de la Heliportul din incinta Spitalului Municipal de Urgență. Inaugurarea va avea loc în luna octombrie

Astăzi la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani a avut loc recepția lucrărilor la heliportul din incinta unității.  La întâlnire au participat șefii unității medicale și proiectanții. Deși au întârziat finalizarea lucrărilor, purtătorul de cuvânt al Spitalului, dr. Diana Acsinte, nu ne-a precizat dacă firma ICCO din Brașov va fi sau nu penalizată pentru această întârziere.

“Astăzi s-a făcut recepția lucrărilor la lucrarea care s-a desfășurat de aproximativ 6 luni în prezența tuturor părților implicate. Totul s-a finalizat cu un proces verbal, proces semnat de toți cei care au participat, respectiv partea beneficiarilor și a celor care au realizat”, ne-a declarat dr. Diana Acsinte purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

  

Învestiția a demarat în urmă cu 6 luni de zile, iar valoarea se ridică la 6 milioane de lei, dintre care 3 milioane de la Consiliul Județean și alte 3 milioane de la Consiliul Local Pașcani. Inaugurarea va avea loc în luna octombrie, ziua urmând să fie stabilită ulterior.

Advertisements

Menționăm faptul că, începând de astăzi pista de aterizare dedicată elicopterelor SMURD este funcțională pentru urgențele medicale.

Advertisements

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Opt decedaţi, confirmaţi cu noul coronavirus, în județul Iaşi

Redacția

Prima doză de vaccin împotriva variolei maimuţei a fost administrată

Redacția

Pașcani: Dezbatere pe tema efectelor psihologice ale pandemiei de COVID-19 (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site