RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

A fost câştigat marele premiu la Loto 6/49

Marele premiu la jocul 6/49, în valoare de 4 milioane de euro, a fost câştigat în urma extragerii de joi a Loteriei Române. Numere câştigătoare au fost 42, 44, 10, 3, 33, 27.

 

Loteria Română a anunțat pe pagina personală de Facebook, printr-o postare amuzantă, faptul că în epoca pokemonilor, norocosul câștigător a reușit să prindă 6 pokemoni din cei 49 disponibili.

  

Biletul norocos a fost jucat la o agenție din Motru, județul Gorj și a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 și una la Noroc.

„In epoca pokemonilor, un jucător la loto din orasul Motru, judetul Gorj a prins 6 pokemoni din 49 la Loteria Romana si a pus mana pe un castig fabulos, la categoria I, de 4 milioane de euro!!! Fiekare pokemon aka numar norocos a valorat astfel peste 666.666 euro!!!

Biletul norocos a fost jucat la agentia 18-005 din Motru, judetul Gorj si a fost completat cu o varianta simpla la Loto 6/49 si una la Noroc. Asta da…noroc!!! Banii sunt deja pregatiti, asa ca incepand de maine abia asteptam sa ii inmanam ferictului castigator!!!”

Sursa: digi24.ro

Related posts

RAR-ul, Poşta şi APIA, închise de mâine până marţi

Redacția

Riscul unei lovituri de stat împotriva lui Putin crește cu fiecare săptămână de război în Ucraina (sursă din serviciile secrete ruse)

Redacția

Program intens la Operă

Redacția
Încarcă...