RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

A asistat la 300 de execuții în SUA, dar una singură „o bântuie” în continuare. Michelle Lyons: „A fost vulgar, plin de ură…”

Michelle Lyons a asistat la 300 de execuții în SUA, în calitate de jurnalist și specialist în comunicare al administrației penitenciarelor din Texas.

Michelle a fost martoră la ultimele clipe ale celor mai temuți criminali bărbați sau femei din SUA, executați cu injecția letală, scrie mirror.co.uk.

Femeia își amintește ultimele clipe ale unui criminal care și-a ucis copiii. La final, condamnatul la moarte a ales să-și jignească teribil fosta soție.

Marele Muftiu al Egiptului: “Mesajul nostru principal este pacea mondială”

  

23 Aug, 12:20 | Știri externe

Luptătorul SEAL care l-a ucis pe Bin Laden, gata să-i „extragă” pe americanii blocați în Afganistan: „Dați-mi nouă oameni. Nu este dificil”

23 Aug, 11:07 | Știri externe

Schimb de focuri pe aeroportul din Kabul. Cel puțin o persoană a fost ucisă

23 Aug, 10:50 | Știri externe

Timp de zece ani, Michelle Lyons a asistat la moartea celor condamnați la moarte, fiind reporter și apoi angajat al statului Texas.

Texas este cel mai prolific stat american, când vine vorba de execuții – 572 de deținuți au fost executați din 1982 și până astăzi – și jumătate sub ochii lui Michelle. Totul se petrece în camera morții din Huntsville.

Cameron Willingham și-a ucis propriile fiice

La 45 de ani, Michelle nu se mai lasă impresionată de nimic. Totuși, femeia este marcată de ultimele clipe ale unui bărbat,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Restricții severe în Austria: De luni, doar persoanele vaccinate sau trecute prin boală au acces în restaurante, hoteluri, stațiuni de ski și alte locuri publice

Redacția

LIVE UPDATE | Război în Ucraina, ziua 363: Volodimir Zelenski: Acum, în Ucraina se DECIDE soarta ordinii mondiale/Putin va susține astăzi un discurs, la un an de război

Redacția

Unul dintre starurile din fimul „Vrăjitorul din Oz” a MURIT după ce „a suferit un atac de cord și s-a prăbușit pe podea”

Redacția
Încarcă...