RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Nouă măicuțe de la Mănăstirea Galata din Iași, infectate cu noul coronavirus

Direcţia de Sănătate Publică Iași a informat cu privire la apariția unui focar Covid-19 din judeţul Iaşi, mai precis 9 măicuțe s-au infectate cu noul coronavirus, la Mănăstirea Galata.

„MĂNĂSTIREA GALATA IAȘI – 9 măicuțe

Măsuri:

Pozitivii sunt izolați în chilii și 2 sunt internați la Spitalul de Boli Infecțioase Iași. Carantinații nu au voie să intre în contact cu enoriașii și nici să părăsească mănăstirea. Supravegherea medicală este realizată de către asistenta medicală și medicul de familie”, a transmis Direcția de Sănătate Publică Iași.

  

Situația Covid-19 în județul Iași

Conform datelor oferite de Institutul Naţional de Sănătate Publică, până astăzi, 23 august 2021, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 42816 cazuri cu persoane infectate cu Covid-19 (cu 18 cazuri în plus faţă de ziua precedentă). În ultimele 24 de ore nu s-au depistat  tulpini Delta la persoane confirmate pozitiv cu Covid-19.

Dintre cazurile confirmate pozitiv și internate, în ultimele 24 de ore s-a efectuat 1 externare.

În judeţul Iaşi, în ultimele 24 de ore nu s-au înregistrat decese în rândul persoanelor confirmate pozitiv, numărul total de decese fiind 938.

bzi

Related posts

Cinci motive pentru a mânca dovleac mai des

Redacția

Centrul de vaccinare din Pașcani riscă să își restrângă și mai mult activitatea. Cetățenii nu se vaccinează (DOC)

Răzvan Grecu

Compartiment special pentru copiii cu autism la Spitalul „Sf. Maria” din Iași. Va fi primul compartiment de acest fel care va funcționa într-un spital din România

Redacția
Încarcă...