RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Prezentare de fructe şi legume într-o activitate cu tradiţie la Şcoala Iordache Cantacuzino

Peste 100 de elevi au participat la o activitate educatvă şi distractivă totodată, în Şcoala Iordache Cantacuzino.  A fost o acţiune  cu tradiţie în şcoală, care îndeamnă la un stil de viaţă sănătos! Totul s-a desfăşurat în sala de sport a unităţii de învăţământ.

Elevii şcolii Iordache Cantacuzino au învăţat cât de important este să mânânce responsabil. Pentru activitatea de astăzi s-au pregătit cu câteva zile înainte. Tema zilei a fost prezentarea de fructe şi legume. Platouri întregi cu de toate au fost înşirate pe mese de către cei mici, ajutaţi de cadre didactice. 

  

Proiectul se desfășoară în 50 de şcoli din România şi alte nouă ţări europene: Bulgaria, Cehia, Croaţia, Letonia, Malta, Polonia, Slovacia, Slovenia. Activitatea proiectului se bazează pe un parteneriat al CCDG și își propune conștientizarea copiilor si tinerilor cu privire la alimentația sănătoasă. Proiectul “Mănâncă responsabil” se axează pe patru domenii principale: Sănătate și stil,  Alimente locale, Risipa alimentelor şi Cultura alimentelor.

Related posts

Premii în bani și diplome pentru șefii de promoție din Pașcani. Intră să vezi cine sunt elevii

Oana Cordoneanu

Urmează prima vacanţă şcolară. Elevii se bucură de mai multe zile libere după schimbările aprobate de Ministerul Educaţiei

Redacția

Șefa de promoție ”UNIREA CENTENAR”, Alice Narcisa Chiriac

Oana Cordoneanu
Încarcă...