RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalPolitică

Dumitru Pantazi și-a lansat candidatura pentru Primăria Pașcani

PSD Pașcani a avut programat sâmbătă, 27 aprilie, evenimentul de lansare a candidatului formațiunii politice la funcția de primar și echipa pentru Consiliul Local. Evenimentul s-a bucurat de prezența a peste 400 de persoane, după cum menționează social-democrații pe rețelele de socializare.

Pe lângă membrii și simpatizanții de partid din municipiu, au fost prezenți și lideri ai organizației județene. Mihaela Ivancea, candidat la europarlamentare din partea PSD, precum și deputații Silviu Macovei și Vasile Cîtea, senatorul Maricel Popa în frunte cu Bogdan Cojocaru, candidatul PSD la președenția Consiliului Județean.

Cu speranță și hotărâre, am luat parte alături de colegii mei din PSD la un moment semnificativ pentru viitorul nostru și al orasului nostru drag, Pașcani. Cu lansarea candidaturii lui Dumitru Pantazi pentru Primaria Pașcani, am atins un punct important în călătoria noastră în care ne îndreptăm cu încredere și determinare către o schimbare pozitivă în comunitatea noastră. Ne-am angajat să lucrăm cu devotament pentru binele comunității noastre, iar prezența a peste 400 de invitați la acest eveniment ne-a întărit determinarea și ne-a dat încredere în sprijinul pe care îl avem. Suntem hotărâți să facem diferența și să construim un viitor mai bun pentru municipiul Pașcani“, este mesajul candidatului Dumitru Pantazi.

După prezentarea programului și a listei de consilieri, social-democrații pășcăneni au mers la sediul Biroului Electoral Local, pentru a depune dosarele de candidaturi, pentru alegerile din 9 iunie 2024.

  

Related posts

Dediu despre trotuarele reparate cu asfalt: ”La 40 de grade afară, sub tocurile doamnelor, știți cam ce-n seamnă?” Cum rămâne cu trecerile de pietoni, nu a explicat social democratul!

Răzvan Grecu

Mic dejun de un milion de euro pentru parlamentari

Redacția

Solicitare de fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru o investiție de care beneficiază comunele Cristești și Valea Seacă

Marius Parteni
Încarcă...