RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu, despre aplicarea legii păcănelelor: Cei care nu-şi mută urgent aparatele rămân fără licenţă

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, marţi, că Guvernul a început aplicarea noii legi privind interzicerea păcănelelor în localităţile cu mai puţin de 15.000 de locuitori, atrăgând atenția că „cei care nu-şi mută urgent aparatele rămân fără licenţă”.

Cei care nu respectă legea „păcăneleor” riscă amenzi de până la 200.000 lei Foto: Gov.ro

Cei care nu respectă legea „păcăneleor” riscă amenzi de până la 200.000 lei Foto: Gov.ro

Vreau să anunţ că Guvernul a început aplicarea noii legi privind interzicerea păcănelelor în localităţile cu mai puţin de 15 mii de locuitori. Toţi cei care nu-şi mută urgent aparatele rămân fără licenţă, conform unui anunţ transmis deja de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc. Nu vom tolera vreo întârziere, fiindcă vrem să curăţăm rapid de păcănele 90% dintre localităţile ţării“, a afirmat Ciolacu, la începutul şedinţei Executivului, conform Agerpres.

  

În 17 aprilie, preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care completează OUG privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, în sensul în care păcănelele sunt interzise în localităţi cu populaţie mai mică de 15.000 de locuitori.

Spaţiul propus, dacă are amplasate mijloace de joc de tip slot-machine astfel cum sunt acestea definite (în lege – n.r.), trebuie să se afle într-o unitate administrativ-teritorială cu o populaţie mai mare de 15.000 de locuitori.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Destinație de vacanță: E supranumită „marea de la munte” și e stațiunea cu cel mai pur aer din România

Redacția

ANALIZĂ Cum se explică victoria zdrobitoare a Partidului Laburist în Marea Britanie: vot de protest generalizat și efectele perverse ale modului de scrutin majoritar uninominal

Redacția

(Publicitate) Rehydrol – Și vacanța poate continua cu aceeași stare de bine

Redacția
Încarcă...