NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

86% din membrii PSD Pașcani au ieșit la vot pentru a se exprima legat de Liviu Dragnea

Peste 500 de membri PSD au votat ieri la secția din sediul formațiunii, răspunzând astfel la întrebarea „Da” sau „Nu” pentru Liviu Dragnea. Conform unor informații, în urma numărării voturilor, 98% dintre cei care au votat au spus „Da” pentru actualul președinte interimar.

La vot a fost și senatorul Florin Constantinescu. „Noi îl alegem pe Liviu Dragnea, un președinte cu experiență, care a condus multe campanii, mare parte câștigate. Cred că astăzi este un nou început pentru PSD, ne-a declarat senatorul Florin Constantinescu, membru în Biroul Executiv al Central al partidului.

Bogdan Alexa, vicepreședinte al PSD, a spus: „Este o zi importantă în viața PSD. Au loc alegeri interne în vederea alegerii președintelui. La nivelul colegiului 5 avem peste 1500 de membri de partid cu drept de vot. Personal am votat pentru un președinte cu multă experiență, având în vedere că ne așteaptă anul viitor atât alegerile locale cât și cele parlamentare. Sunt ferm convins că viitorul președinte al PSD, domnul Liviu Dragnea, va conduce echipa PSD spre noi victorii mult așteptate„, ne-a declarat Bogdan Alexa, vicepreședinte PSD.

La nivel local PSD are 570 de membrii de partid. Pe Colegiul 5 Pașcani prezența a fost de 83%.

{jcomments off}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

PNL Iași: „Interviurile pentru ocuparea posturilor de membri în CA de la Aeroport să fie filmate și transmise pe internet!”

Redacția

Comunicat de presă senator Constantinescu: Obiectivele USL de integrare europeană rămân neschimbate!

Redacția

CExN al PSD se reuneşte astăzi; strategia parlamentară şi data Congresului – pe ordinea de zi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site