NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Electorale Politică

PNL Pașcani a organizat prezentarea oficială a candidaturii lui Marius Pintilie pentru funcția de primar (VIDEO)

Candidații PNL la funcțiile de președinte al Consiliului Județean, de primari și de consilieri locali au participat astăzi la un eveniment de prezentare organizat la Pașcani. Au fost prezenți ministrul Mediului Costel Alexe, candidat la președinția CJ Iași, Mihai Chirica, primarul municipiului Iași – candidat pentru Primăria Iași din partea PNL, primar în funcție și candidați la alegerile locale.

Gazda evenimentului a fost Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani și candidatul formațiunii locale pentru funcția de primarul al municipiului Pașcani.   

În discursul său Marius Pintilie a pus accentul pe nevoia de dezvoltare a municipiului Pașcani și pe faptul că situația actuală ar fi cauzată de cei 26 de ani de conducere PSD a municipiului.

Mihai Chirica, primarul Iașului, a fost de părere că dezvoltarea județului trebuie să cunoscă etape importante în următorii ani și că PNL își asumă o mare responsabilitate.

  

Costel Alexe, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, a susținut că va va fi un lider pentru toate comunitățile din județ, indiferent de culoarea politică a partidului. El a spus că munca în echipă va aduce rezultate.

De altfel, unii dintre primarii care au luat cuvântul au susținut că trebuie să dispară ideea de susținerea doar a primarilor unui partid.  

Întâlnirea s-a desfășurat la o terasă din centrul municipiului Pașcani, cu respectarea condițiilor impuse de starea de pandemie.

Advertisements

Related posts

Pantazi: „Împotriva consilierului Benone Mihuț se pot lua măsuri inclusiv în partid”

Răzvan Grecu

Pășcănenii așteptați să voteze pentru viitorul președinte. Iată candidații și poziția pe buletinul de vot

Marius Parteni

Uniunea Salvați România, filiala Pașcani, la prima apariție publică

Marius Parteni
Încarcă...