RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Sfaturile ambasadei Franţei la Kiev: Să aveţi rezerve de apă, de hrană şi îmbrăcăminte călduroasă

Ambasada Franţei la Kiev i-a sfătuit pe cetăţenii francezi din Ucraina să aibă rezerve de apă, hrană şi îmbrăcăminte călduroasă în această perioadă, în care există ameninţarea unui eventual atac al Rusiei. “Vă recomandăm să pregătiţi rezerve de apă, de hrană şi îmbrăcăminte călduroasă, precum şi să vă asiguraţi că rezervorul maşinii este plin sau chiar să existe rezerve suplimentare”, se arată într-un mesaj de pe site-ul ambasadei. (Citește mai multe…)

Un politician susține că a făcut preinfarct din cauza unui conflict cu Dacian Cioloș

Parlamentarul Gheorghe Falcă susține că, în urma unui conflict pe care l-a avut cu Dacian Cioloș, a făcut preinfarct. Într-o declarație la Antena 3, fostul primar al Aradului a declarat că, în anul 2016, a făcut preinfarct din cauza unui conflict pe care l-a avut cu Dacian Cioloș. (Citește mai multe…)

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare în germană după realegerea omologului său la Berlin

  

Preşedintele Klaus Iohannis l-a felicitat duminică, 13 februarie, pe social-democratul Frank-Walter Steinmeier pentru realegerea în funcţia de preşedinte al Germaniei. Într-un mesaj postat pe Twitter, șeful statului a transmis că aşteaptă cooperarea pentru un parteneriat puternic între cele două ţări.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un medic din Brazilia a SMULS capul unui bebeluș, în timpul nașterii. Tatăl copilului a fost martor la scena macabră

Redacția

BALON de mici dimensiuni, interceptat de un avion de luptă în SUA. Precizările autorităților americane despre obiectul zburător

Redacția

Descoperire macabră în casa unei femei din sud-estul Franței. Doi bebeluși au fost găsiți morți într-un congelator

Redacția
Încarcă...