NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

7 noiembrie- un nou termen vehiculat pentru reluarea furnizării căldurii și apei calde de către R.A.G.C.L. Pașcani

Un nou termen avansat pentru încheierea unui acord de către R.A.G.C.L. Pașcani cu un alt furnizor de gaz, în privința reluării procesului  de furnizare a agentului termic și apei calde. Conform declarației directorului interimar al regiei, până pe data de 7 noiembrie nu se poate vorbi despre o schimbare.

 

  

 Mult anunțatele discuții pe marginea ofertelor de preț, primite de regie în vederea încheierii unei noi înțelegeri cu un nou furnizor de gaz metan, nu au avut loc în ședința Consiliului Local de astăzi. Subiectul a fost deschis în finalul ședinței de consilierul Sorin Olariu, de la PMP.

 ”Domnule director, putem estima o perioadă de timp, cu aproximație, până când va fi reluată furnizarea apei calde și căldurii?”, a întrebat Olariu.

 Dacă până astăzi se știa că există posibilitatea ca problemele să fie rezolvare până la începutul lunii noiembrie, acum acesta este din nou decalat.

”Dacă vrem să continuăm colaborarea cu actualul furnizor, trebuie să achităm 750.000 lei. În cazul în care ne gândim la varianta unui alt furnizor de gaz, trebuie să așteptăm să expire termenul de notificare de 21 de zile impus, după care să începem discuțiile. Conform ultimelor discuții, mai devreme de 7 noiembrie nu putem face nimic”, a subliniat directorul interimar al R.A.G.C.L, Gelu Nedelcu.

 Pentru ședința Consiliului Local de astăzi era anunțat spre dezbatere și acest subiect, dar acest aspect nu a mai fost pus în discuție. La finalul ședinței, consilierii PNL au spus într-o conferință de presă următoarele:”Nu înțelegem atitudinea domnului primar. Până acum spunea că este atributul Consiliului Local să decidă asupra problemei. Între timp aflăm că se discută despre un nou furnizor, dar nouă consilierilor  nu ni s-a solicitat nici un punct de vedere. Când are dreptate domnul primar. Ne pare rău de ceea ce se întâmplă, dar chiar nu putem face ceva”, a susținut Marius Pintilie, consilier local PNL.

 Este a 21 zi de când regia locală de termoficare nu poate furniza apă caldă sau căldură clienților, după ce furnizorul de gaz a închis robinetul.  

Advertisements

Related posts

Întreruperea furnizării apei potabile în localitatea Mogoşeşti Siret până la ora 15.00

Redacția

Angajații Primăriei au primit sarcină să calculeze prejudiciul din dosarul „AgroComplex”

Răzvan Grecu

Un consilier local a participat la întâlnirile Pro România și USR, deși nu face parte din niciuna dintre formațiunile politice! Vezi motivul!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site