RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Măsuri de organizare a traficului rutier și pietonal în zona Liceului “Mihai Busuioc”

Administrația locală a fost mandatată să ia o serie de măsuri de organizare a traficului rutier în zona Liceului “Mihai Busuioc” din Pașcani. La intrarea elevilor va fi realizată o trecere de pietoni, în timp ce pe străzile Vasile Alecsandri, Aleea Cuza Vodă și strada 22 Decembrie va fi realizat un sens unic.

 

 

  

Conducerea unității de învățământ a făcut o adresă către Primăria Pașcani, solicitând amplasarea unei treceri de pietoni. Solicitarea a fost discutată în ședința Comisiei Tehnice de Organizare a Circulației rutiere de săptămâna trecută.

În primăvara anului viitor va fi realizat marcajul rutier, iar trecere va fi semnalizată cu indicatoare.

 Cât privește sensul unic pe cele trei străzi, măsura a fost adoptată de mai mult timp dar nu a fost pusă în practică. Acum se va pune astfel încât traficul rutier să fie fluidizat, însă tot din primăvara anului viitor.  

Related posts

Proiect OUG: Spitalul CF Paşcani a trecut la Transporturi

Redacția

Aleșii au votat astăzi 7 comisii ale Consiliului Local. Vezi cine are grijă de ordinea publică, de circulație, de licitațiile publice și de prețurile la utilități în Pașcani!

Răzvan Grecu

Legea Interoperabilităţii, pentru „eliminarea dosarului cu șină”, a fost adoptată de Camera Deputaţilor, cu o zi înainte de termenul din PNRR

Redacția
Încarcă...