NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

470 locuri de muncă în străinătate pentru șomerii pășcăneni

Pășcănenii au la dispoziţie, prin intermediul reţelei EURES România, 470 de locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European. 

Aceste posturi se recomandă atât muncitorilor calificați în diverse meserii, cât și a celor necalificați, dar condiția este să fie cunoscută minim  o limbă de comunicare străină. În continuare Marea Britanie angajează, de la asistent medical la îngrijitor persoane vârstnice, în vreme ce Germania și Republica Cehă caută să angajeze șoferi, iar unii angajatori caute să acopere domeniul hotelier.

 

  

“Prin intermediul rețelei EURES, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Munca Iași pune la dispoziția persoanelor interesate aproximativ 470 locuri de muncă vacante. Cele mai multe oferte sunt în Marea Britanie, unde angajatorii doresc să angajeze persoane pentru îngrijire la domiciliu, dar și asistenți. De asemenea în Germania sunt disponibile aproximativ 130 locuri de muncă. În Republica Cehă sunt căutăți 15 șoferi de camion profesioniști”, ne-a declarat Adriana Sîrghie, purtător de cuvânt AJOFM Iași.

 

În continuare studiile superioare reprezintă un atuu, iar calificările în domeniile solicitate pot ușura perioada de angajare.

Advertisements
Advertisements

 

Menționăm că posturile de muncă sunt valabile în perioada 02.03. 2016 – 09.03.2016.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ministrul Economiei: Preţul la energie electrică NU va fi majorat!

Redacția

Scade TVA-ul la lemnele de foc pentru populație. Președintele a promulgat legea

Redacția

Prețurile la pompă ar putea scădea cu 50 de bani pe litru de vineri. Șoferii vor cumpăra mai ieftin doar de la benzinăriile care vor dori să aplice mecanismul de compensare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site