NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Edilul comunei Ruginoasa nu mai candidează. Se retrage din viața politică și administrativă

Comuna Ruginoasa va avea un alt primar după alegerile locale din anul 2016. Cel puțin asta este concluzia ce se poate desprinde după o decizie luată de către Ionel Muraru, actul edil al localității.

 

Contactat astăzi pentru o discuție pe marginea unor obiective de investiții, primarul Muraru ne-a recomandat să îl contactăm pe viceprimarul Dănuț Nechifor, astă fiindcă el intenționează să se retragă.

  

Muraru susține că renunță la viața politică și administrativă, după aleerile din luna iunie 2016.”Puteți scrie acolo, o spun cu mare responsabilitate. Nu mai candidez la fotoliul de primar. Gata, îmi ajunge. Sunt bolnav, trebuie să mă retrag”, ne-a declarat Ionel Muraru, actual primar al comunei Ruginoasa.

Advertisements

 

 

Întrebat dacă există posibilitatea să se răzgândească, acesta a susținut că decizia este luată de foarte mult timp. Ionel Muraru conduce comuna Ruginoasa din anul 2000.

Advertisements

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Programul de funcționare a Eco-Salubritatea Pașcani în perioada sărbătorilor de iarnă

Teona Gherasim

Administrație falimentară: primarul și colegii de partid au vrut să dea în administrarea PSA ștrandul, cimitirele și parcările! Opoziția s-a opus!

Răzvan Grecu

Pășcănenii care au solicitat pubele mai au de aștepat. Licitația a fost externalizată

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site