RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

29 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4360 lei aplicate de polițiștii pășcăneni

În noaptea de 16/17.06. 2012, poliţişti  din cadrul Poliţiei municipiului Paşcani şi Secţia nr.6 Poliţie Rurală Paşcani au acţionat pentru prevenirea infracţionalităţii, în special a furturilor din autoturisme şi a faptelor cu violenţă, prevenirea accidentelor rutiere şi luarea măsurilor legale faţă de cei care încalcă regulile de circulaţie cât şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, ocazie cu care au fost verificate 37 autovehicule, s-a acţionat în zona a 19 baruri, cluburi şi discoteci, fiind legitimate 49 persoane.

Au fost verificaţi 15 agenţi de pază. S-au aplicat 29 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4360 lei. Exemplu: Numitul M. Ioan de 27 ani, din Iaşi, a provocat scandal pe terasa unui  bar  din comuna Hălăuceşti, judeţul Iaşi, adresând injurii celorlalţi consumatori. Acesta a fost sancţionat cu amendă de 400 lei, conf. Legii 61/1991.

Related posts

Proiectile explozive ridicate din grădina unui bărbat din Lespezi

Redacția

Rata şomajului în scădere uşoară, la nivelului judeţului Iaşi! Cei mai mulţi dintre şomeri au vârste cuprinse între 40-49 ani

Ema Roman

O nouă atenționare hidrologică cu cod galben în spațiul hidrografic Siret!

Redacția
Încarcă...