NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Ședință festivă la Miroslovești. Diplome de merit pentru cinci foști consilieri locali (VIDEO)

Ședință festivă la Primăria Miroslovești. Vineri, 15 iunie, cu prilejul desfășurării ultimei ședințe a legislativului 2008-2012, aleșii locali ce nu se mai regăsesc în noul mandat au avut parte de o surpriză. Ionuț Gospodaru, primarul localității, a inițiat un proiect de hotărâre pentru conferirea unor diplome de merit pentru cinci foști consilieri locali. Alături de aceste diplome foști aleși au primit și câte o agendă.

Cei care au primit această distincție sunt profesorul Ioan Leleu, consilierul juridic Mihai Apostol, profesorul Gheorghe Hogaș, asistent medical Ancuța Dumitrache și tehnician Mihai Popa.

Advertisements

„A fost o onoare pentru mine să lucrez alături de dumneavoastră. Cei patru ani care au trecut au fost o experiență utilă comunității noastre, mai ales prin realizările pe care le-am înregistrat. Sper ca și pe viitor să participați alături de noi la luarea de decizii ce privesc modernizarea comunei Miroslovești”, a menționat Ionuț Gospodaru, primarul comunei Miroslovești.

  

{flvremote}http://www.newspascani.com/images/stories/videos/ultima%20sedinta%20miroslovesti15%20iunie.flv{/flvremote}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Hora Satului la Ruginoasa, ediția a XIII-a: O serbare pusă în scenă de copii

Marius Parteni

Programări pentru vaccinare anti-Covid în Cotnari

Redacția

Sute de localnici au participat ieri la sfințirea școlii Hârtoape și spectacolele artistice de la Căminul Cultural (FOTO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site