RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Ședință festivă la Miroslovești. Diplome de merit pentru cinci foști consilieri locali (VIDEO)

Ședință festivă la Primăria Miroslovești. Vineri, 15 iunie, cu prilejul desfășurării ultimei ședințe a legislativului 2008-2012, aleșii locali ce nu se mai regăsesc în noul mandat au avut parte de o surpriză. Ionuț Gospodaru, primarul localității, a inițiat un proiect de hotărâre pentru conferirea unor diplome de merit pentru cinci foști consilieri locali. Alături de aceste diplome foști aleși au primit și câte o agendă.

Cei care au primit această distincție sunt profesorul Ioan Leleu, consilierul juridic Mihai Apostol, profesorul Gheorghe Hogaș, asistent medical Ancuța Dumitrache și tehnician Mihai Popa.

„A fost o onoare pentru mine să lucrez alături de dumneavoastră. Cei patru ani care au trecut au fost o experiență utilă comunității noastre, mai ales prin realizările pe care le-am înregistrat. Sper ca și pe viitor să participați alături de noi la luarea de decizii ce privesc modernizarea comunei Miroslovești”, a menționat Ionuț Gospodaru, primarul comunei Miroslovești.

  

{flvremote}http://www.newspascani.com/images/stories/videos/ultima%20sedinta%20miroslovesti15%20iunie.flv{/flvremote}

Related posts

Elevi de la Școala Hărmăneștii Vechi, pe podium la concursul “Cu viața mea, apăr viața”

Redacția

Unirea Ruginoasa – CSM Pașcani, un derby local, încheiat ca în ring! Arbitri amenințați, jucători loviți și multă tensiune! (Foto-Video)

Marius Parteni

Poliția, ITM și Corpul de Control al Prefectului fac verificări la Primăria Valea Seacă

Marius Parteni
Încarcă...