NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

20 milioane lei pentru stațiile de deșeuri de la Ruginoasa și Bălțați


Aproximativ 20 milioane de lei va costa constructia celor doua statii de sortare si transfer deseuri din comunele Ruginoasa si Baltati.

Autoritatea judeteana a stabilit drept castigator societatea Geprocon SA Iasi, valoarea finala a contractului fiind de peste 19,1 milioane de lei. Oferta societatii iesene a fost aleasa in detrimentul altor cinci, dar si dupa luni intregi de contestatii la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC). Valoarea estimata a contractului a fost de 23.929.528 lei, fondurile provenind de la Comisia Europeana.

“Obiectivul contractului urmareste constructia unei statii de transfer deseuri in localitatea Baltati, inclusiv furnizarea, montarea, punerea în functiune si rodaj pentru utilajele si echipamentele tehnologice. Lucrarile de executie prevad construirea unei statii de transfer deseuri, având o capacitate de 17.000 tone/an. Obiectivul al doilea tine de statia de transfer si sortare Ruginoasa , inclusiv furnizarea, montarea, punerea în functiune si rodaj pentru utilajele si echipamentele tehnologice. Lucrarile de executie prevad construirea unei statii de transfer deseuri, având o capacitate de 44.000 tone/an. In plus, se doreste si proiectarea si executia unor lucrari pentru o instalatie de sortare a deseurilor de capacitate 10.000 tone/an in localitatea Ruginoasa”, se arata in documentatia de atribuire a contractului.

Advertisements
  

sursa www.bzi.ro

Advertisements

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Consilierii PNL Pașcani reiau programul de audiențe cu pășcănenii

Marius Parteni

Elevii școlilor din Pașcani rămân fără „Lapte și Corn”. Primarul a cerut amânarea proiectului

Marius Parteni

Virusul Zika. OMS: Statele europene trebuie să se pregătească să protejeze populaţia! La Pașcani bugetul pentru dezinsecție a fost suplimentat doar cu 30.000 lei

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site