NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

15 ani de puşcărie pentru bărbatul care şi-a îngropat soția de vie chiar de

Tribunalul Iaşi l-a condamnat la 15 ani de închisoare pe bărbatul care, la finele anului trecut, şi-a ucis soţia îngropând-o de vie. Ioan Manolea mai poate contesta decizia, care nu este definitivă.

 

  

Bărbatul de 49 de ani, din comuna Scobinţi, se află în arest de la începutul lunii ianuarie. Potrivit procurorilor, el ar fi comis fapta pe 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, atunci când, alături de concubina sa, de 33 de ani, a băut o cantitate mare de vin. Cei doi au băut în primă fază acasă, după care au mers la un unchi, unde au continuat să consume alcool, plecând spre casă la orele serii.

„Pe drum, după cum a declarat inculpatul Manolea Ioan, victima Viciriuc Petronela ar fi căzut pe partea stângă a corpului. Iritat de faptul că victima, în cădere, s-a desprins brusc de braţul lui, ceea l-a determinat să se dezechilibreze, inculpatul i-a aplicat acesteia 2-3 lovituri cu piciorul în spate şi încă o lovitură de picior în şezut“, au precizat procurorii.

Bărbatul a mai spus că, ulterior acelui incident, ar fi încercat să o ajute pe concubina sa să meargă pe drum, însă aceasta a mai căzut de câteva ori, fiind lovită din nou de concubinul ei. 

articolul integral pe www.ziaruldeiasi.roAdvertisements

Related posts

Locul Alinei Bica la şefia DIICOT ar putea fi luat de un procuror care a activat și la Pașcani

Redacția

Șofer sancționat pentru că avea ITP-ul și asigurarea auto expirate

Oana Cordoneanu

Doi minori au venit din județul Neamț pentru a sparge trei garaje din Pașcani. Riscă închisoarea pentru 300 lei

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site