RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

1 aprilie 2019, scadența termenului de plată a principalelor taxe și impozite locale la Pașcani

31 martie 2019 este zi nelucrătoare, iar Primăria Municipiului Pașcani anunță contribuabilii, persoanele fizice şi juridice, de faptul că scadenţa termenului de plată pentru principalele impozite şi taxe locale se prelungeşte până pe data 1 aprilie 2019, inclusiv. Persoanele care efectuează plata integrală a impozitului, beneficiază de o bonificație de 10%.

 

  

„Plata impozitelor se poate efectua în numerar sau cu cardul la sediul Finanțe Publice Locale din cadrul Primăriei Municipiului Pașcani. Programul de lucru al organului fiscal, cu publicul, este de luni până miercuri între orele 8:00 – 15:30, joi 08:00 – 17:30, vineri 8:00 – 13.30„ , conform unui anunț postat pe pagina de facebook a Primăriei Pașcani.

Achitarea online a taxelor şi impozitelor la Paşcani nu va fi posibilă prea curând. Deşi au fost discuţii în legătură cu implementarea unui sistem care să-i ajute pe cetăţeni să evite cozile, până acum nu s-a concretizat nimic.Prin urmare,  contribuabilii vor fi nevoiți să se înghesuie la cozi interminabile pentru a-și achita taxele și impozitele locale.

 

 

Related posts

Cu speranța înainte în lupta pentru combaterea Covid – 19. Comitetul Local a discutat astăzi primele măsuri (VIDEO)

Marius Parteni

Primarul Dumitru Pantazi susține că achizițiile publice se fac legal

Răzvan Grecu

Concert, foc de artificii și șampanie, de Revelion, la Pașcani

Irina Gherasim
Încarcă...