RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Cine poate oferi un gram de iubire unei fetițe de trei luni internată la Spitalul Sf. Maria?

O mămică internată la Spitalul Sf. Maria face un apel umanitar pentru o fetiță de trei luni care ar fi abandonată. Nu cere bani, ci doar iubire și afecțiune pentru micuța care se luptă să trăiască, venită prematur în viață.

”Acum două seri plângea foarte tare si părea că nimic nu o liniștea..până am mers la pătuțul ei si i-am dat un deget ..Ea m-am prins cu mâna ei micuța si nu îmi mai dădea drumul…Am plâns enorm…ea s-a liniștit imediat si a dormit toată noaptea fără să mai plângă”, a scris mămica în postarea ei pe FB.

  

Postarea lui Nycol Ds pe FacebooK:

”Buna dimineața….fac si eu un apel umanitar…sunt internată cu fetițele la spital si in salon cu noi este o fetiță mică de vreo 3 luni abandonată….a fost născuta prematur la 29 de săptămâni cu 600 de grame și abandonată înca de pe atunci..Este bolnavioara…ceva legat de respirație ..are si o operație la burtica…. ti se rupe inima ….au adus-o în salon cu câțiva pampersi si câteva hăinuțe si alea mari.. Ea are acum 3900 grame…în afara de cele necesare(pampersi..șervețele, hăinuțe) principala ei lipsa este afecțiunea….acum două seri plângea foarte tare si părea că nimic nu o liniștea..până am mers la pătuțul ei si i-am dat un deget ..Ea m-am prins cu mâna ei micuța si nu îmi mai dădea drumul…Am plâns enorm…ea s-a liniștit imediat si a dormit toată noaptea fără să mai plângă..cine vrea sa o ajute sau măcar să o vadă să îi ofere un gram de iubire ea este la etajul 6 ..salon 624 la Spitalul Sfânta Maria Iași…îmi cer scuze daca am deranjat cu această postare..Dar chiar as vrea sa fie ajutată cumva…ca e un suflet nevinovat…”

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Victimele culesului fructelor

Teona Gherasim

Alexandru Rafila, mesaj pentru sindicatele din Sănătate care au intrat în grevă de avertisment: Încercăm să găsim soluții, să nu se pună problema unei greve generale

Redacția

Ce avertisment transmit medicii chinezi: ”Colegii europeni repetă erorile făcute în Wuhan”

Redacția
Încarcă...