NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Ziua Palatului Cantacuzino sărbătorită de elevii Colegiului ”Sadoveanu”

De câteva luni de zile, o serie de elevi ai Colegiului Național ”Mihail Sadoveanu” Pașcani s-au gândit să ia inițiativa pentru a face ceva privind soarta Palatului Cantacuzino din municipiu. În acest sens ei au făcut diverse campanii de informare, în oraș, și activități în școală.

 Mâine, proiectul pe care ei l-au denumit ”Locul în care nu se întâmplă nimic” ajunge la final. Astfel, ziua Palatului Cantacuzino va avea loc vineri, 25 octombrie 2013 și se va desfășura conform următorului program:

Ora 16:30 la Casa de Cultură – expoziție cu vânzare a colecției „Bijuteriile Domniței”, prezentare a proiecției 3D a palatului și prezentarea proiectului

  

Ora 18:00 – Piesă de teatru – comemorarea personalităților ce au trăit la palat
Ora 18:30 Întâlnire pe-nserate la Palatul Cantacuzino; cu ajutorul luminilor vom crea atmosfera unei serate de pe vremea Cantacuzinilor!

”Cu realizarea acestui eveniment încheiem seria de activități din cadrul proiectului ”Locul unde nu se întâmplă nimic”, însă rămânem încrezători că în urma acestora, Palatul Cantacuzino reprezintă pentru oamenii care locuiesc în orașul Pașcani, un loc de o importanță deosebită în care s-a scris istorie și în care timp de 2 luni, s-au întâmplat lucruri ce merită a fi povestite!” ne-au declarat tinerii implicați în acest priect.

Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut

Advertisements

Related posts

Capcană întinsă de DEXONLINE elevilor care au vrut să trişeze la simulare

Redacția

Serbare de Crăciun și acțiune caritabilă la Liceul Economic „Nicolae Iorga”

Irina Gherasim

Doisprezece pensionari din Pașcani au învățat să lucreze pe calculator la Biblioteca Municipală

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site