RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Zilele Municipiului, ediția 2019: Iată ce au propus o parte din membrii comisiei, în spatele ușilor închise!

Comisia pentru organizarea Zilelor Municipiului a avut astăzi programată o nouă ședință. La aceasta nu au fost invitați reprezentanții presei.

 

  

Potrivit unui comunicat de presă remis redacției, după întâlnire a fost stabilit un program al evenimentelor programate în perioada 19 – 21 iulie 2019. În prima zi va avea loc dechiderea oficială la sediul Primăriei acolo unde vor fi premiați șefii de promoție, cei care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională și cel mai probabil a celor ce vor obține rezultate deosebite la examenul de Bacalaureat.

Vor fi acordate titlurile de cetățean de onoare veteranilor de război din Municipiul Pașcani și se va semna acordul de înfrățire cu comuna Pașcani din Republica Moldova. În centrul municpiului este programată deschiderea Târgului Meșterilor Populari.

Pentru zilele de sâmbătă și duminică, 20-21 iulie 2019, comisia a stabilit o serie de artiști, conform comunicatului, ce ar urma să urce pe scenă, iar pentru acest lucru urmează să fie publicat anunțul de achiziție.

Artiștii propuși sunt cei care au transmis că sunt disponibili în perioada precizată. Este vorba despre Gheorghe Turda, Mihai Ciobanu, Sabina Ursache, Mihaela Apostol, Radu Ile și Laura Lavric, pe partea de muzică populară, Cristi Minculescu&Band, Alina Eremia, Mircea Eremia și Keo la categoria muzică ușoară. Prezentator propus este George Zafiu.

 

Related posts

Canicula a afectat cea mai mare parte din ţară

Redacția

Şefii Primăriei – somaţi de cetăţeni să rezolve aglomeraţia din faţa pieţei vale şi debandada de pe terenul de sport

Ema Roman

Licitaţia pentru execuţia lotului 3 al ,,Autostrăzii Moldovei” Ploieşti-Paşcani a fost câştigată de un constructor din Turcia

Redacția
Încarcă...