NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Funcționarii Silvia Postolachi și Vasile Prisecaru se întorc la muncă! Jitaru transpiră, Pantazi alege!

Doi dintre funcționarii care au scăpat de condamnare în dosarul AgroComplex se vor întorcea de mâine la muncă. Este vorba despre Silvia Postolachi și Vasile Prisecaru.

 

  

 Aceștia își vor relua funcțiile ocupate până la suspendare. Silvia Postolachi va activa în cadrul Compartimentului Patrimoniu, în  timp ce Vasile Prisecaru va lucra la Compartimentul Agricol.

 Viceprimarul Gabriela Nedelcu a semnat astăzi dispozițiile de încetare a suspendării activității celor doi funcționari. În perioada următoare ei își vor primi și drepturile salariale cuvenite pentru perioada cât au fost suspendați.

 Cât privește funcția de secretar al Unității Administrativ Teritoriale Pașcani, rămasă definitivă după condamnarea lui Mircea Zuzan, ea va fi scoasă la concurs în următoarele șase luni.

 Când va reveni din concediul de odihnă primarul Dumitru Pantazi urmează să facă o nouă numire pentru funcția de secretar, până la organizarea concursului. Există și posibilitatea ca noul secretar să ajungă prin transfer la Pașcani, condiția fiind aceea de a fi din rândul funcționarilor publici.

 

        

Advertisements

Related posts

Efectul aderării la ADIS: Primăria are multe obligații și puține drepturi. Taxa de salubrizare pornește de la 8,2 lei/persoană

Marius Parteni

Deputații Cosette și Bodea vin duminică la Pașcani!

Marius Parteni

Primarul Dumitru Pantazi a uitat să anunțe populația de virusul West Nile, deși știa din 7 august. Edilii susțin că ultima dezinsecție „a fost un succes”, iar „numărul insectelor de această natură a fost redus în municipiul Pașcani”!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site