NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Zelenski: Ucraina va lupta pentru a-și păstra „fortăreața” Bahmut „atât timp cât vom putea”

Ucraina va lupta pentru a păstra orașul Bakhmut din estul țării atât timp cât va putea, a declarat vineri președintele ucrainean Volodimir Zelenski, relatează CNN.

„Nimeni nu va renunța la Bakhmut. Vom lupta atât timp cât vom putea. Considerăm Bakhmut fortăreața noastră”, a declarat Zelenski la o conferință de presă la Kiev, alături de înalți oficiali ai Uniunii Europene, după un summit Ucraina-UE.

Zelenski a îndemnat, de asemenea, Occidentul să furnizeze arme cu rază lungă de acțiune pentru a ajuta Kievul să rămână pe Bakhmut și să împingă trupele rusești afară din regiunea Donbas.

Advertisements

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ciolacu acuză USR că pune „în pericol inclusiv aderarea țării la spațiul Schengen”

Redacția

VIDEO Ce măști sunt cele mai eficiente în valul 5 și care este durata corectă de purtare a fiecărui tip de mască. Explicațiile unui medic din linia întâi

Redacția

​ANAF: Înregistrarea în SPV devine obligatorie din martie 2022

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site