NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Zelenski califică acţiunile fostului cancelar german Gerhard Schroeder drept „dezgustătoare”

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a catalogat miercuri drept „dezgustător” comportamentul fostului cancelar german Gerhard Schroeder, care a afirmat că Rusia vrea o „soluţie negociată” a războiului.

Volodimir ZelenskiFoto: ukrinform.net

Gerhard Schroeder, care este prieten cu preşedintele Vladimir Putin, a declarat că s-a întâlnit săptămâna trecută cu liderul de la Kremlin şi a adăugat că există chiar posibilitatea de a se ajunge uşor uşor la o încetare a focului, scriu Reuters și Agerpres.

  

„Este pur şi simplu dezgustător când foşti lideri ai unor mari state cu valori europene lucrează pentru Rusia, care este în război împotriva acestor valori”, a declarat preşedintele Zelenski într-o intervenţie video miercuri noaptea.

Advertisements

Consilierul prezidenţial Mihailo Podoliak l-a criticat anterior pe fostul cancelar german, calificându-l drept o „voce a curţii regale ruse” şi a spus că orice înţelegere de pace negociată cu Moscova va depinde de o încetare a focului şi de retragerea trupelor ruse.

Advertisements

___

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

VIDEO: Imagini filmate cu drona cu sursa poluării de miercuri, din București. Oamenii nu mai pot respira în case

Redacția

Primăria Capitalei începe primul tratament de combatere a ţânţarilor

Redacția

Război în Ucraina, ziua 74: Ucrainenii se concentrează acum pe scoaterea răniților din Azovstal / Noi ajutoare militare oferite Kievului de Marea Britanie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site