RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Zeci de gospodării afectate de inundaţii în județul Suceava. O casă a luat foc din cauza unui trăsnet

Zeci de gospodării au fost afectate de ploile torenţiale din ultimele 24 de ore în oraşele Gura Humorului şi Frasin şi în localitatea Doroteia, iar în Ţibeni o casă a luat foc din cauza unui trăsnet, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată.

Pompierii militari de la subunităţile din Gura Humorului, Suceava, Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni intervin în zonele respectiv pentru înlăturarea efectelor produse de inundaţii.

Potrivit lui Alin Găleată, se lucrează la evacuarea apei din 20 de curţi şi cinci case care au fost inundate, cel mai afectat fiind oraşul Gura Humorului.

Totodată, pompierii suceveni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit, duminică, într-o gospodărie din Ţibeni, unde o casă a luat foc din cauza unui trăsnet direct, în urma căruia a ars acoperişul locuinţei şi a fost degradat tavanul mansardei.

  

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a mai spus că, în urma fenomenelor meteo periculoase, pompierii militari au intervenit, duminică, pentru evacuarea apei în comuna Suceviţa, la patru beciuri şi o curte, în oraşul Vicovu de Sus unde a fost evacuată apa dintr-o curte şi în Vatra Dornei.

În municipiul Suceava, pe strada Rarău, un arbore a căzut peste două autoturisme, unul fiind avariat, prezentând deformări pe portbagaj şi la o aripă spate.

RADIO IASI

Related posts

ANM: Ceață și vizibilitate redusă în zece județe din Transilvania și Moldova

Redacția

Sfânta Maria: o mare sărbătoare, o şi mai mare dilemă

Redacția

D.S.P. Iași – Informații utile pentru perioada minivacanței 30 noiembrie- 3 decembrie . Urgențe medicale, farmacii deschise

Redacția
Încarcă...