RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Zeci de construcții ilegale identificate de inspectorii Primăriei în zona deal

Comisia de identificare a construcțiilor ilegale de pe raza municipiului Pașcani a terminat de verificat zilele trecute zona deal a municipiului. Președinte a fost desemnat prin ordin de primar, chiar viceprimarul Vasile Axinte.

 

  

Acesta ne-a declarat că în urma controlului au fost depistate aproximativ 100 de contrucții ce nu respectă legea în zona deal a municipiului.

”Am analizat zona deal, iar în urma prezentării documentelor, 80 dintre ele nu sunt clare, nu ni s-au prezentat actele necesare.  20 de proprietari nu au fost găsiți acasă. Urmează ca în raportul pe care îl întocmește comisia să luăm măsurile legate de aceste construcții ilegale” ne-a declarat Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani

Măsurile legale pe care administrația locală le va lua contra acestor cetățeni vor fi practic două și anume amendarea lor și demolarea construcției sau amendarea și intrarea în legalitate a clădirilor.

Urmează analizarea domeniului public din zona vale, unde viceprimarul preconizează că vor găsi cel puțin la fel de multe construcții ilegale. La sfârșitul acestei luni, se va face un raport general iar cei care sunt în neregulă vor fi invitați la sediul Primăriei pentru a clarifica situația lor.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Noul primar din Ialoveni a venit la Pașcani să dezmorțească relațiile de colaborare dintre cele două localități

Marius Parteni

Propunere de la cetățeni: sens unic pe strada ”Nicolae Iorga” din Pașcani

Marius Parteni

Neimplementarea plății on-line a taxelor și impozitelor locale atrage criticile președintelui USR Pașcani!

Răzvan Grecu
Încarcă...