RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Zece vârstnici din Pașcani și suburbii au fost instruiți de polițiști cum să se ferească de escroci

Oamenii legii au bătut la poarta vârstnicilor care locuiesc singuri  pentru a le transmite recomandări preventive. Poliţiştii Compartimentului Poliţiei de Proximitate din Paşcani au acţionat pe linia prevenirii şi instruirii persoanelor vârstnice care locuiesc singure,  pe raza municipiului a suburbiilor. Acțiunea a avut loc pe data de 17 noiembrie a.c., între orele 10:00 – 15:00.

  

 

 Astfel, poliţiştii s-au întânit cu 10 persoane în vârstă care au fost instruite anti-infracţional, activitatea având ca scop creşterea gradului de informare a acestei categorii de persoane cu privire la măsurile de asigurare a bunurilor, a valorilor personale precum şi a măsurilor de autoprotecţie.

 În cadrul acţiunii au fost identificaţi şi legitimaţi trei bărbaţi care comercializau, către persoanele din suburbiile municipiului Paşcani, produse de uz gospodăresc, respectiv articole de menaj, fără îndeplinirea condiţiilor stabilite de lege.
 Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în sumă de 500 lei fiecare, conform Legii nr. 12/1990 Rep. Au fost  ridicate  în vederea confiscării, articolele de menaj oferite spre vânzare.

IPJ Iași

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Traficanti de droguri ridicati de procurorii DIICOT după ce cumpărau droguri din Pașcani și le vindeau în Suceava!

Redacția

Pompierii din Pașcani și Târgu Frumos au fost solicitați să stingă 154 de incendii în ultimele șase luni

Diana Marcu

Accident rutier la Ruginoasa cu trei victime (VIDEO)

Redacția
Încarcă...