RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Wireless gratuit la Ștrand și Stadionul Municipal

Pășcănenii se pot bucura în acest week-end nu doar de concert în aer liber, ci și de internet gratuit în zona Stadionului Municipal, acolo unde se vor desfășura Zilele Municipiului Pașcani. 

Este oficial! Astăzi a fost făcută o vizită în teren pentru identificarea locurilor unde vor fi montate routerele wireless.

„Astăzi, cei de la NextGen, alături de informaticianul Primăriei au mers la Stadionul Municipal pentru a identifica punctele unde vor fi montate routerele wireless pentru ca la Zilele Municipiului Pașcani să beneficieze toată lumea de internet wireless gratuit acolo, în zonă”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Pașcani.

  

Rețelele de socializare vor fi luate cu asalt de cei care vor să țină la curent prietenii virtuali cu atmosfera din cele trei zile.

Vestea este cu atât mai bună, cu cât aflăm de același serviciu gratuit, care se va întinde pe durata a două luni, la Ștrandul Municipal Pașcani. Așadar la ștrandul municipal va fi liber la navigat.

„Cei de la NextGen ne-au mai oferit un serviciu gratuit. Timp de două luni de zile, la ștrandul municipal va fi interent wireless gratuit”, a mai completat acesta.

Acest proiect este implementat de către informaticianul Primăriei, și oricine poate naviga online de pe telefoane, tablete sau laptopuri, în toate zonele din municipiu unde au fost amplasate routerele.

 

 

Related posts

Sărbătoare mare la Tătăruşi! Artişti de seamă vor cânta de zilele comunei! Avem programul integral al evenimentului

Ema Roman

Unirea Principatelor sărbătorită la Muzeul Memorial “Alexandru Ioan Cuza” din Ruginoasa

Ema Roman

Sute de copii au participat la evenimentul „Verde la educaţie pentru circulaţie”

Redacția
Încarcă...