RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Weekend de intervenție pentru pompierii pășcăneni! Tone de deșeuri arse. Proiectil ridicat de pe un teren din Oboroceni

Două incendii de proporții au ars în acest sfârșit de săptămână, tone de deșeuri și resturi materiale, în Pașcani și Hârlău.

Sâmbătă, în jurul orelor 17.09, pompierii au fost solicitați pe strada Plevnei din Sodomeni, unde un teren viran era cuprins în întregime, de flăcări. Până când focul a fost stins, nu mai puțin de 12 tone de deșeuri menajere, fuseseră deja făcute scrum. Din primele cercetări, cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

A doua zi, în timpul amiezii, la Hârlău, niște scântei purtate de vânt de la un foc deschis din apropiere, au provocat un incendiu de proporții la o magazie de materiale. Au ars: acoperişul magaziei pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp, 3 butoaie din lemn, un teasc, o uşă, aproximativ 300 kg porumb, aproximativ un mc scândură şi 2 mc căpriori.

  

Pe data de 1 august,ora 09:13, echipa pirotehnică din cadrulDetaşamentului 2 de Pompieri Iaşi a ridicat de pe un teren viran din satul Oboroceni, comuna Heleşteni,un proiectil exploziv calibru 240 mm. Suprafaţa asanată a fost de 1000mp.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Protest împotriva ApaVital și a primarului Dumitru Pantazi: „Eu vreau un primar pe care să-l respect, nu un primar pe care să-l disprețuiesc!” (VIDEO)

Răzvan Grecu

Alcoolul mai face o victimă. Un biciclist a căzut în șanț și s-a ales cu multiple fracturi

Marius Parteni

225 locuri de muncă disponibile la ALOFM Pașcani (DOC)

Oana Cordoneanu
Încarcă...