NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Weekend de intervenție pentru pompierii pășcăneni! Tone de deșeuri arse. Proiectil ridicat de pe un teren din Oboroceni

Două incendii de proporții au ars în acest sfârșit de săptămână, tone de deșeuri și resturi materiale, în Pașcani și Hârlău.

Sâmbătă, în jurul orelor 17.09, pompierii au fost solicitați pe strada Plevnei din Sodomeni, unde un teren viran era cuprins în întregime, de flăcări. Până când focul a fost stins, nu mai puțin de 12 tone de deșeuri menajere, fuseseră deja făcute scrum. Din primele cercetări, cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

A doua zi, în timpul amiezii, la Hârlău, niște scântei purtate de vânt de la un foc deschis din apropiere, au provocat un incendiu de proporții la o magazie de materiale. Au ars: acoperişul magaziei pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp, 3 butoaie din lemn, un teasc, o uşă, aproximativ 300 kg porumb, aproximativ un mc scândură şi 2 mc căpriori.

Pe data de 1 august,ora 09:13, echipa pirotehnică din cadrulDetaşamentului 2 de Pompieri Iaşi a ridicat de pe un teren viran din satul Oboroceni, comuna Heleşteni,un proiectil exploziv calibru 240 mm. Suprafaţa asanată a fost de 1000mp.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

IPS Teofan va oficia Sfânta Liturghie la hramul Mănăstirii Hadâmbu

Redacția

Învăţământul online ar putea duce la o creștere a numărului de copii hărțuiți pe internet

Redacția

Comisia de evaluare a persoanelor cu handicap va face deplasari in Pascani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site