RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Vreme instabilă în Moldova, cu ploi și temperaturi scăzute

Astăzi, vremea va fi rece pentru această periodă, cu cerul temporar noros. Vor fi posibile ploi slabe, iar vântul va avea unele intensificări.

Temperaturile maxime se vor încadra, între: 14 și 18 grade.

Meteorologii au emis și o informare de vreme instabilă, valabilă până la ora 23.

În intervalul menționat, pe arii restrânse în sudul Moldovei și zona de munte vor cădea averse, însoțite și de descărcări electrice. Vântul va prezenta intensificări cu viteze, în general, cuprinse între 45…55 de kilometri pe oră, iar pe crestele montane va depăși 70 de kilometri.

  

La noapte, vremea în Moldova va fi rece, cu cerul temporar noros. Trecător, în nord și la munte va ploua slab cantitativ. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță. Vântul va sufla slab la mdoerat, cu unele intensificări.

Temperaturile minime ale aerului vor oscila, între: două și 9 grade.

Meteo trei zile
(vineri, sâmbătă, duminică)

Vremea în Moldova va fi rece pentru această perioadă.

Trecător vor fi averse și descărcări electrice, iar în zona montană înaltă se vor semnala precipitații mixte. Vântul va avea intensificări locale, vineri, de 40 – 50 de kilometri pe oră în zonele joase, iar la munte, de până la 70 de kilometri pe oră.

Temperaturile maxime ale aerului vor oscila, între: 14 şi 21 de grade, iar cele minime între 3 și 11 grade.

RADIO IASI

Related posts

Vestea morții doctorului Costică Pânzaru a șocat comunitatea locală! Asociația Go Care din Norvegia aprinde o lumină în memoria sa!

Răzvan Grecu

Informații utile de sărbători!

Marius Parteni

Veteran de război felicitat de reprezentanți ai Primăriei! Pantazi apare pe Facebook ca participant la eveniment, deși a lipsit!

Răzvan Grecu
Încarcă...