NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Vocea României: Pășcăneanca Elena Ilie merge mai departe după a doua rundă de knockout-uri (VIDEO)

Antrenorii au format încă şase runde de knockout-uri din concurenţii pe care îi au în echipele lor, care s-au duelat pentru un loc în etapa următoare a competiţiei, iar numai şapte continuă drumul la „Vocea României“.

Toţi şi-au dorit să treacă mai departe, au luptat pentru acest lucru şi au demonstrat că au calităţi vocale de remarcat, însă antrenorii au ales doar şapte concurenţi alături de care vor merge mai departe către marele trofeu. Printre ei se numără și pășcăneanca Elena Ilie, în vârstă de 18 ani, elevă la Liceul ”Miron Costin”.  

În cadrul acestei etape, fiecare antrenor și-a grupat concurenții în serii de câte trei. Aceștia au avut de interpretat fiecare câte o piesă, urmând ca la finalul tuturor celor trei interpretări, antrenorul echipei respective să aleagă un singur concurent.

Echipa Smiley: Nica Vacari, Doru Ciutacu și Elena Ilie.  Antrenorul le-a oferit piese care să le pună în valoare calitățile vocale.

Smiley a ales-o pe Elena, Nica și Doru părăsind competiția.

Elena a surprins și de data aceasta cu o interpretare memorabilă. Concurenta a cântat „Seven Nation Army”, varianta Ben L’Oncle Soul.

 

Vinerea viitoare, de la 20:30, la Vocea României, lupta continuă cu un show impresionant și cu voci care fac scena să vibreze! 

  {youtube}Quus_tOw9Ec&fbclid{/youtube}

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Senatorii au aprobat Ziua Bucovinei pe 28 noiembrie

Redacția

Sadoveanu expropiat și după moarte.Șase instituții vor să rămână stâpâne pe averea marelui scriitor

Redacția

În prag de Halloween elevii de la Colegiul Tehnic „CF Unirea” au organizat Balul Bostăneilor

Dragoș Acalugaritei

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site