NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Violeta Alexandru, discurs dur împotriva foștilor săi colegi din PNL: Aţi minţit și ați trădat electoratul / Florin Roman este lângă Gabriela Firea, care îi spunea lui Iohannis că nu are o familie normală pentru că nu are copii

Deputatul Violeta Alexandru, care în această săptămână a demisionat din PNL alături de Ludovic Orban și de alți 15 parlamentari liberali, a avut un discurs dur împotriva foștilor săi colegi de partid, pe care i-a acuzat că au mințit și și-au trădat electoratul prin alianța de guvernare făcută acum cu PSD. “Florin Roman este lângă Gabriela Firea, cea care îi spunea lui Iohannis că nu are o familie normală pentru că nu are copii”, a spus Violeta Alexandru, în ședința Parlamentului în care va fi votat noul guvern PNL-PSD-UDMR.

  • “Vreau să le spun foştilor mei colegi că politica este despre onoare şi despre cuvânt. Când îi spui omului că PSD este şi este cel care a distrus România şi ai sperat ca omul şi unii ţi-au dat votul pentru acest lucru, ceea ce faci acum este minciună, iar eu nu sunt parte din această minciună.
  • La fel a făcut şi PSD – a înjurat PNL, a vorbit urât despre PNL a spus că a vândut ţara şi toţi ce vă puteţi imagina. Aţi minţit electoratul atunci când le-aţi cerut votul. Este o trădare a încrederii oamenilor în noi, în liberali, în PSD – pentru electoratul lor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Deputatul PSD Elvira Șarapatin a lovit un pieton pe trecere și a părăsit locul accidentului

Redacția

Digisport: Decizia luată de Gigi Becali: “Nu mă mai interesează, la revedere, vreau să termin”

Redacția

Femeie bătută şi înjunghiată de soţ pentru că i-a spus acestuia că este leneş

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site