NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Violeta Alexandru, discurs dur împotriva foștilor săi colegi din PNL: Aţi minţit și ați trădat electoratul / Florin Roman este lângă Gabriela Firea, care îi spunea lui Iohannis că nu are o familie normală pentru că nu are copii

Deputatul Violeta Alexandru, care în această săptămână a demisionat din PNL alături de Ludovic Orban și de alți 15 parlamentari liberali, a avut un discurs dur împotriva foștilor săi colegi de partid, pe care i-a acuzat că au mințit și și-au trădat electoratul prin alianța de guvernare făcută acum cu PSD. “Florin Roman este lângă Gabriela Firea, cea care îi spunea lui Iohannis că nu are o familie normală pentru că nu are copii”, a spus Violeta Alexandru, în ședința Parlamentului în care va fi votat noul guvern PNL-PSD-UDMR.

  • “Vreau să le spun foştilor mei colegi că politica este despre onoare şi despre cuvânt. Când îi spui omului că PSD este şi este cel care a distrus România şi ai sperat ca omul şi unii ţi-au dat votul pentru acest lucru, ceea ce faci acum este minciună, iar eu nu sunt parte din această minciună.
  • La fel a făcut şi PSD – a înjurat PNL, a vorbit urât despre PNL a spus că a vândut ţara şi toţi ce vă puteţi imagina. Aţi minţit electoratul atunci când le-aţi cerut votul. Este o trădare a încrederii oamenilor în noi, în liberali, în PSD – pentru electoratul lor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Timiş: Comisarii de la Protecţia Consumatorului au dat amenzi de peste jumătate de milion de lei şi au oprit de la vânzare două tone de alimente şi trei kilograme de bijuterii

Redacția

Kelemen Hunor: „Există o creştere economică spectaculoasă, dar  pe termen lung nu este sustenabilă o creştere de 13%”

Redacția

Tesla câștigă pentru prima oară peste un miliard de dolari într-un trimestru

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site