NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nick Kyrgios explică rezultatele slabe din acest sezon: “Nu puteam să joc pentru că eram excitat. Eram frustrat sexual”

A jucat doar 15 meciuri în 2021 și a ajuns pe locul 92 în clasamentul ATP: Nick Kyrgios a vorbit despre viața de jucător de tenis și s-a destăinuit în legătură cu modul în care călătoriile constante îi afectează relațiile și familia.

“Deși aveam o iubită, stăteam departe de ea câte șase luni la rând. Când încerci să joci la cel mai înalt nivel, îți lipsește o anumită persoană la nivel emoțional, fizic… și se transformă într-o frustrare sexuală. Eram pe teren și nu puteam să joc pentru că eram excitat. Eram frustrat sexual, dacă mă înțelegeți.

Dacă nu-ți poți vedea iubita, te afectează, la locul de muncă, dispoziția, totul. Eram plin de toane când eram mult timp departe de iubită. Nici relația cu familia nu a fost grozavă în ultimii ani, pentru că am fost mereu în deplasări și nu i-am avut alături.

Advertisements

Câștigam meciuri, pierdeam meciuri, aveam probleme în relație, dar și alte probleme. Alungam lumea de lângă mine, pentru că simțeam că lumea este împotriva mea. M-am îndepărtat de apropiați, e un lucru pe care nu vreau să-l mai experimentez niciodată” – Nick Kyrgios, într-un nou episod din podcastul său “Fără limite”,

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

LIVE Ziua 77 de război. Noua conducere pro-rusă de la Herson vrea să ceară anexarea regiunii de către Rusia. Kremlinul nu exclude un astfel de scenariu / Zelenski anunță „vești bune din regiunea Harkov”: Ocupanții sunt împinși departe/ Ucraina oprește un flux de gaze rusești către Europa

Redacția

Cupa Davis: Serbia lui Novak Djokovic, învinsă în semifinale de Croația

Redacția

Modul diferit în care Federer, Nadal și Djokovic au ales să reacționeze în fața invaziei Rusiei – Detalii din interior

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site