NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Frances Tiafoe, promisiune după eliminarea de la US Open: „Mă voi întoarce și voi câștiga acest turneu”

Surprinzătorul Frances Tiafoe s-a oprit în semifinale la US Open 2022 (a fost învins de Carlos Alcaraz), dar a promis că într-o zi va câștiga Grand Slamul de la Flushing Meadows, informează Reuters.

Frances TiafoeFoto: Garrett Ellwood / AP / Profimedia

Frances Tiafoe promite că va câștiga US Open

  

Aflat pe locul 26 în ierarhia mondială la începutul competiției, Tiafoe a afirmat că este mult mai încrezător în propriile forțe după victoriile spectaculoase de la New York (a eliminat mai multe nume importante, inclusiv pe Rafael Nadal).

Advertisements

„Am dat tot ce am avut în ultimele două săptămâni. Am venit aici cu dorința de a câștiga US Open și simt că v-am dezamăgit. Asta chiar, chiar doare. Carlos a jucat prea bine. Mă voi întoarce și voi câștiga acest turneu într-o zi.

Am dovedit că pot juca cu cei mai buni și că sunt capabil să câștig Grand Slamuri. De-a lungul carierei mele, nu am reușit să am continuitate. Am jucat bine, după am dispărut o vreme.

Advertisements

M-am descurcat mereu împotriva celor mai buni jucători din lume. Acum o fac în mod constant, încep să înving mai ușor adversarii importanți.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Lagărele morţii din România anilor ’50. Locurile în care deţinuţii politici erau exterminaţi prin muncă forţată

Redacția

Ilie Bolojan: Ce s-a întâmplat în ultima perioadă nu i-a consolidat autoritatea lui Cîţu. PNL, fiind la guvernare, nu avea nevoie de o competiţie care să dureze

Redacția

Ajutor financiar pentru plata unei bone, oferit de Primăria Sectorului 1. Care sunt condițiile și câți bani primești, în funcție de venit

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site